ECT - Het Coachingatelier 

Voor loopbaancoaching werk ik samen met Het Coaching Atelier - ECT HR Divisie, een organisatie die bestaat uit een netwerk van een 30-tal zelfstandige loopbaancoaches verspreid over het ganse land. Wij overleggen regelmatig en beschikken ieder over heel wat coaching- én levenservaring.

 

  ECT logo

 

Het Ontwikkelingsinstituut

Het unieke kenmerk van het Ontwikkelingsinstituut ligt in de combinatie van methodische degelijkheid en maatschappelijke bewogenheid. Zij staan ervoor om coaches met een kwaliteitslabel op de markt te brengen die authenticiteit en methodiek weten te combineren, zodat de coaches van daaruit een verschil kunnen maken in hun groter geheel.

 

hOIlogo

 

Project HOPE

Project HOPE wenst zoveel mogelijk mensen en groepen te begeleiden bij hun zoektocht naar hun innerlijk rustpunt. Project HOPE is een initiatief van Timotheus-Intuïtie vzw, erkend en gesubsidieerd door de overheid.

 

  ProjectHope logo  

 

 

 

IN-D coaching & consulting

Tijdens haar carrière in de paardensport en haar ervaring binnen verschillende HR functies gedurende meer dan 10 jaar, specialiseerde Evelien Van de Mert zich in het bestuderen en interpreteren van groepsdynamieken.

Zij verbindt nu haar passie voor paarden en het coachen van mensen in haar eigen coaching praktijk.

 

Vandaag richt Evelien zich als ontwikkelingsgerichte hippo-coach op volwassenen, jongeren en kinderen met diverse thema’s die hun ontwikkeling kan belemmeren.
Daarnaast richt zij zich op organisaties die willen werken aan de ontwikkeling van hun team en aan het creëren van een gelukkige en succesvolle werkplaats. 

 

Logo IN-D

 

 

Teal for Teal

In zijn boek 'Reinventing Organisations' beschrijft Frederic Laloux een nieuwe fase in de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn en het hiermee corresponderende organisatie model. Het Teal organisatie model kan het best beschreven worden aan de hand van zijn drie hoofdkenmerken: Zelfsturing, Evolutieve Doel en Heelheid.

In deze community ontmoeten coaches, consultants, trainers en ondernemers elkaar om dit in de praktijk te brengen, elkaar hierin te ondersteunen en hun krachten te bundelen.

 

Teal