MEDITATIECOACHING

 

Geen zin om uitgebreide gesprekken te voeren over waar je mee zit, maar wel op zoek naar innerlijke rust?

Dan is een meditatiecoaching iets voor jou.

 

Wat is het?

 

De behoefte om even te ontsnappen aan alle stress, piekergedachten, angsten en afleidingen is groot. Steeds meer mensen gaan dan ook bewust op zoek naar een rustpunt in zichzelf.  Ik begeleid je om dat innerlijke rustpunt in jezelf te ervaren. Het is een nieuwe manier om met de problemen en uitdagingen in je leven om te gaan.

 

 

Hoe verloopt een meditatiecoaching?

 

Eerst mag je je thema waar je mee zit, verwoorden in een kort gesprekje. Daarna gaan we dit fysiek in je lijf gaan voelen en (h)erkennen.

Door het 'als een vorm' te gaan beschrijven kan je er beter van op een afstand naar kijken. Dit maakt het loslaten ervan makkelijker zonder dat je er veel over gaat nadenken.

Hierdoor blijft het effect van het loslaten ook langer hangen, vermits je concreet hebt ervaren hoe de oorspronkelijke vorm verandert of vermindert tot er (bijna) niets meer overblijft.

 

Resultaat

 

Blokkades worden op een zachte manier opgeheven. Je ervaart meer vreugde, meer geluk, meer creativiteit, betere relaties en een evenwichtige leef-werkbalans.

 

 

Benieuwd naar wat een meditatiecoaching voor jou kan betekenen?

 

Als gecertifieerd meditatie-facilitator begeleid ik je graag naar jouw innerlijke rustpunt.

 

  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. jouw momentje innerlijke rust of bel me op +32 476 419 308.

 

  

Wil jij de gedachten mallemolen in je hoofd op tijd doen stoppen?

 

Download hier alvast een gratis ontspanningsmeditatie.

 

 

 

Getuigenissen

 

"Na mijn operaties en complicaties ben ik erg angstig geworden! Ik ervaar ieder signaal als een teken dat er weer iets mis is. Tijdens de sessie stond ik stil met mijn piekeren hierover, ook werd ik me weer bewust van mijn lichaam. Na de sessie was ik totaal ontspannen! Ik geloof dan ook dat deze methode echt helpt om jezelf terug te vinden en weer bewust te worden. En zal deze zeker nog verder zetten en gebruiken. Een aanrader voor iedereen!"                    
Angie, Sint-Truiden

 

 

"Sinds jaren zat ik met een groeiende angst om me met de wagen naar plaatsen te begeven die ik niet kende. Plaatsen waar ik de weg niet wist, nooit vooraf was geweest en ook niet wist waar ik mijn wagen kon parkeren, ondanks het gebruik van een GPS. Diende ik naar een onbekend adres te gaan, zocht ik voorafgaand de reisweg op en bekeek ik op Google Maps de omgeving waar ik naartoe moest. Ik diende vooraf een herkenningspunt te hebben en wilde weten waar ik mijn wagen kon parkeren. Deze angst, die nog steeds erger werd, beperkte mij aanzienlijk in mijn bezigheden en mijn vrijheid om ergens naartoe te gaan. Dit alles was in tegenstelling tot jaren geleden toen ik, als twintiger, zonder angst overal naartoe reed zonder te weten hoe er te geraken. GPS bestond toen nog niet dus kon ik mij enkel op een landkaart baseren.
Via de meditatiecoaching heb ik kunnen ervaren dat ik deze angst in mijn gedachten als een vorm kon gaan voelen. Ik "zag" de vorm, die ik ermee associeerde, ook echt "visueel" in mijn gedachten! Door het voorstellen van deze angst in een vorm was het veel makkelijker voor mij om deze angst los te laten. Na de sessie voelde ik duidelijk de "inkrimping" van deze 'vorm', een bevestiging dat ik een stukje van de angst had losgelaten.
Dankzij deze sessie ben ik niet meer zo gefixeerd om uit te zoeken hoe mijn reisweg gaat en of ik op de eindbestemming makkelijk kan parkeren. Terwijl ik vroeger alles in het werk stelde om voorafgaand tot in detail uit te stippelen en gefixeerd was op de vraag "Hoe ga ik op mijn bestemming geraken?" ben ik daar nu meer ontspannen in. Onlangs gaf ik mijn bevestiging voor deelname aan een opleidingsdag te Antwerpen ZONDER uit te zoeken waar ik precies diende te zijn. Dit was vroeger ondenkbaar geweest. Nu echter zei iets in mij "och, ik zal er wel geraken...""                    

H.N., Hasselt

Volg me op Facebook

facebook klein