INDIVIDUELE COACHING

 

Hoe kan ik beter functioneren binnen het team?Individuele coaching Usofia Coaching Sophie Pignatelli2

 

Door te investeren in de persoonlijke groei van medewerkers, versterk je de positie van je bedrijf. 

Het kan dat je als organisatie zelf de nood aan individuele coaching reeds identificeerde. Ook vanuit teamcoaching kan naar boven komen dat een teamlid nood heeft aan individuele coaching of dat niet iedereen in dezelfde ontwikkelingsfase zit.

 

Als organisatie kan je er dan voor kiezen om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers.

 

 

Coaching bij teamleden zorgt voor:

 

  • Inzicht in hoe ze zelf functioneren én hoe ze elkaar ervaren. Dit creëert zelfbewuste medewerkers die elkaar in het dagelijks werk versterken.
  • Herkennen en benoemen van talenten. Mensen zijn zich niet altijd bewust van hun talenten en hoe het inzetten hiervan kan bijdragen tot de groei van de organisatie. Medewerkers die kunnen doen waar ze goed in zijn, zijn gelukkiger en krijgen hierdoor positieve emoties. Dit leidt tot grotere veerkracht en dynamischer omgaan met allerlei situaties.
  • Bijsturing van de relatie met klanten en tussen medewerkers. Door je communicatievaardigheden te verbeteren kan de verhouding met anderen er op vooruit gaan.

 

Wij coachen volgens de ontwikkelingsgerichte methode, die het Vorkmodel® als leidraad heeft. De kracht van het model is dat het onderscheid maakt in 4 verschillende sporen van ontwikkeling.

 

 

Vorkmodel

 

 

Blijkt uit de individuele coaching dat je niet meer op de juiste plaats zit binnen jouw team, dan kunnen gaan kijken naar jouw plaats binnen het groter geheel via Doorstroomcoaching.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons voor meer informatie.