Sophie Pignatelli

 

Persoonlijke coach - Bedrijfscoach

 

Sophie Pignatelli Life Coach 

 

Het is mijn passie om mensen meer bewust te maken, zowel het zelfbewustzijn bij individuen als het groepsbewustzijn bij teams. 

In mijn 20-jarige loopbaan deed ik ervaring op in uiteenlopende functies. Na 11 jaar als IT-consultant in diverse (internationale) projecten bij o.a. ING, Electrabel, Landbouwkrediet, … werd me duidelijk dat vooral het werken met mensen me aansprak.

 

Mijn keerpunt

 

In 2014 richtte ik daarom Usofia Coaching op. Ik had ontdekt dat bewustzijn creëren bij mensen me energie geeft. Mensen andere percepties laten zien, hen helpen inzichten krijgen over zichzelf, … Dat ‘aha’-moment vind ik fantastisch! Ik hou ervan om te zien hoe mensen hierdoor in hun kracht komen te staan en hun authentieke zelf durven gaan zijn.


Na een bachelor Communicatiemanagement, volgde ik opleidingen in Mensgericht Coachen, NLP en uiteindelijk Ontwikkelingsgericht Coachen. Voor mij is het investeren in opleidingen een levenslang traject. Hierdoor blijf ik evolueren als persoon. Al deze kennis deel ik graag met jou.

 

Als persoonlijke coach begeleid ik particulieren die verandering willen in hun loopbaan of in hun leven. Als bedrijfscoach begeleid ik zowel individuen, teams als organisaties naar meer verbinding.

 

Mijn groter geheel


De verandering van tijdperk die we nu meemaken zorgt ervoor dat zowel organisaties, teams als individuen niet langer geholpen zijn met enkel oplossingsgericht denken. Als Ontwikkelingsgerichte Coach wil ik daarom een trekkersrol nemen in de noodzakelijke transitie richting meer zelfverantwoordelijkheid en bewustwording.


Dit maakt dat ik sinds 2016 ook werk vanuit het TEAL-paradigma waarbij we organisaties als levend systeem benaderen en individuen hun eigen verhaal van identiteit laten ontplooien binnen een groter geheel.

 

Ik ontmoette in die periode ook Evelien Van de Mert van
IN-D Coaching & Consulting met wie ik een samenwerking opzette. Onze gemeenschappelijke visie, waarden en professionele achtergrond maken dat wij zeer complementair zijn om ons zelf als team in te zetten in ons eigen groter geheel.

 

Durf te verkennen: jouw transitie start hier!


Wil je weten wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Weetjes over mij:

 

  • Ik ben verzot op aperitieven met bubbles en lekkere hapjes
  • Verder lust ik chips, chocolade, frietjes en pasta het liefst
  • Ik kijk soms reality tv ter ontspanning (Keeping up with the Kardashians vind ik geweldig!)
  • Ik ben hoogsensitief. Hierdoor pik ik subtiele dingen op die anderen niet eens merken.
  • Ik ben dan ook nog es een extraverte HSP-er. Hierdoor ben ik soms heel sociaal. Na alle drukte trek ik me dan graag helemaal terug om op mijn eentje lekker te ontprikkelen en zo weer op te laden.
  • De ene moment vind ik het zalig om op elektronische muziek te staan dansen. De andere moment ga ik in de natuur wandelen of zit ik te mediteren.
  • Ik ben heel gevoelsmatig en heb geleerd op mijn intuïtie te vertrouwen. Die bleek namelijk altijd juist. Maar ik ben ook een kei in plannen en structureren. Voor sommige mensen die me niet goed kennen, lijk ik daarom net heel rationeel.
  • Mijn werk is mijn leven. Alleen voelt het helemaal niet als werken. Ik ben ik er dan ook voortdurend mee bezig: erover lezen, workshops volgen, sparren met collega’s, interesses in allerlei onderwerpen die erbij aanleunen, zelf nieuwe methoden gaan ondervinden,…  Zo leuk allemaal. Boeiend ook. 
  • Ik lijk soms heel serieus, maar hou van humor. Die gebruik ik ook in mijn coachings.