Sophie Pignatelli

 

Persoonlijke coach - Bedrijfscoach

 

Sophie Pignatelli Life Coach 

 

Het is mijn passie om mensen meer bewust te maken, zowel het zelfbewustzijn bij individuen als het groepsbewustzijn bij teams. 

In mijn 20-jarige loopbaan deed ik ervaring op in uiteenlopende functies. Na 11 jaar als IT-consultant in diverse (internationale) projecten bij o.a. ING, Electrabel, Landbouwkrediet, … werd me duidelijk dat vooral het werken met mensen me aansprak.

 

Mijn keerpunt

 

In 2014 richtte ik daarom Usofia Coaching op. Ik had ontdekt dat bewustzijn creëren bij mensen me energie geeft. Mensen andere percepties laten zien, hen helpen inzichten krijgen over zichzelf, … Dat ‘aha’-moment vind ik fantastisch! Ik hou ervan om te zien hoe mensen hierdoor in hun kracht komen te staan en hun authentieke zelf durven gaan zijn.


Na een bachelor Communicatiemanagement, volgde ik opleidingen in Mensgericht Coachen, NLP en uiteindelijk Ontwikkelingsgericht Coachen. Voor mij is het investeren in opleidingen een levenslang traject. Hierdoor blijf ik evolueren als persoon. Al deze kennis deel ik graag met jou.

 

Als persoonlijke coach begeleid ik particulieren die verandering willen in hun loopbaan of in hun leven. Als bedrijfscoach begeleid ik zowel individuen, teams als organisaties naar meer verbinding.

 

Mijn groter geheel


De verandering van tijdperk die we nu meemaken zorgt ervoor dat zowel organisaties, teams als individuen niet langer geholpen zijn met enkel oplossingsgericht denken. Als Ontwikkelingsgerichte Coach wil ik daarom een trekkersrol nemen in de noodzakelijke transitie richting meer zelfverantwoordelijkheid en bewustwording.


Dit maakt dat ik sinds 2016 ook werk vanuit het TEAL-paradigma waarbij we organisaties als levend systeem benaderen en individuen hun eigen verhaal van identiteit laten ontplooien binnen een groter geheel.

 

Ik ontmoette in die periode ook Evelien Van de Mert van
IN-D Coaching & Consulting met wie ik een samenwerking opzette. Onze gemeenschappelijke visie, waarden en professionele achtergrond maken dat wij zeer complementair zijn om ons zelf als team in te zetten in ons eigen groter geheel.

 

Durf te verkennen: jouw transitie start hier!


Wil je weten wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me voor een vrijblijvend gesprek.