Herken jij jezelf hierin?

Je bent al een tijdje ‘zoekende’. Alleen zit je nu vast.


Je herkent je wel in meerdere hokjes, maar geen enkele lijkt helemaal te kloppen of te passen. 


Dat je veelzijdig bent, is dan ook een understatement. Een vat vol tegenstelingen ook.


Je bent anders dan anderen om je heen en dat kan wel es eenzaam voelen. Alsof niemand je echt begrijpt.


Je houdt van diepgang en bent openminded. Je voelt je complex, denkt complex en houdt wel van een bepaalde mate van complexiteit (en anderen vinden je wel es té complex. :-p)


Je wil daarom graag duidelijkheid. Duidelijkheid over jezelf, over wie je nu (allemaal) bent, duidelijkheid over waar jij nu echt goed in bent, duidelijkheid over wat je precies wil en duidelijkheid over hoe dit te realiseren.Obstakels


Want er zitten wel wat obstakels in de weg. Jouw gevoeligheid for instance.


Je droomt er van om meester te worden over je eigen energie. Want nu ga je hierin nog erg op en neer. Emoties (van jezelf of van anderen) maken soms dat je je helemaal overweldigd voelt.


Om nog maar te zwijgen over die negatieve innerlijke stemmetjes die jou regelmatig komen vertellen dat je nergens écht goed in bent, nog niet genoeg weet en kent en dus beter eerst nog een opleiding volgt. Of de negatieve stemmen in de buitenwereld die jou soms zo hard overroepen dat ze je laten twijfelen en piekeren. Terwijl je vaak diep vanbinnen wel weet je  wel wat goed voor je is of wat de juiste keuze is. Maar toch volg je dat gevoel dan om een of andere reden niet.


Je mist ook wel gelijkgestemden rond jou. Mensen die net als jij dingen aanvoelen, empathisch zijn en die dus met een half woord al helemaal begrijpen wat je bedoelt. Mensen die je inspireren en motiveren om naar dat gevoel te luisteren en je toelaten om hier daarna ook over na te denken, zodat je er juist kan naar handelen.


Alleen zit je nu nog vast in structuren en systemen waarvan je intuïtief voelt dat die niet voor jou werken, dat die eigenlijk niet bij je passen. Zo voelt het vaak of je in je (werk)omgeving een masker draagt. Je wordt vaak onderschat of hebt het gevoel je telkens hard te moeten bewijzen. Je ware potentieel wordt niet gezien.

Je wil de dingen zo graag anders doen, op jouw manier, op je eigen ritme ook, op een manier die helemaal bij jou past en voor jou werkt. Los van al de regeltjes en normen en conventionele denkwijzen van hoe het hoort.


Want nu zijn er nog heel veel ‘moetens’ waardoor jij amper tijd hebt voor jezelf en je niet tot jezelf kan komen. Het voelt alsof je wordt geleefd. Met af en toe de bijhorende drama.


Dat er meer is tussen hemel en aarde, daar ben jij al lang van overtuigd. Je bent dan ook gefascineerd door het werken met energie en hebt al aan de lijve ondervonden hoe dit helend werkt voor jou. Alleen is die magie soms nog te weinig aanwezig in je eigen leven.Verlangen


Je hebt een diep verlangen om helemaal jezelf te kunnen en mogen zijn. Je wil graag vrij zijn, je gaven verder ontdekken en ontwikkelen en gaan vertrouwen op je innerlijke wijsheid zodat er ruimte komt voor jouw (misschien wel ver weggestoken) verlangens. En je dan vol passie en enthousiasme voor jouw dromen kan gaan. Dromen die de wereld een beetje mooier maken. Op welke manier dan ook.When the seeker finds,
he doesn't become a finder,
he becomes oneself.


~ Mooji


VISIE


Ik werk vanuit een holistische visie. Dat betekent dat we naar jouw vraagstuk kijken op meerdere niveaus; zowel mentaal, emotioneel, fysiek als energetisch.
In plaats van alleen de symptomen te bestrijden, ga ik graag naar de kern van de oorzaak.

Hierdoor werken mijn begeleidingen diepgaand en therapeutisch. 


Hiervoor gebruik ik een combi van verbaal-cognitieve, systemische, psycho-energetische en lichaamsgerichte methodes*. Maar altijd met als doel het ook concreet te maken zodat er werkelijke transformatie kan ontstaan.Gratis helingsoefening


*Benieuwd naar hoe zo een psycho-energetische en lichaamsgerichte oefening precies werkt?


Vraag hieronder de gratis audio aan en ervaar het zelf.


De audio bevat een krachtige helingsoefening waarin ik je begeleid om storende emoties te transformeren.