Samen op weg naar vrijheid

Jouw licht krachtig laten schijnen zodat jij helemaal je schitterende zelf kan zijn. Dat is mijn bedoeling.


Maar misschien zitten er nog wat dingen in de weg. 

Daarom hou ik zo van bewustzijn vergroten.


Door je bewuster te maken van dat wat jou nog tegenhoudt en dan die emotionele wonden te helen, kan jij groeien naar een leven waarin je helemaal jezelf kan zijn. Waar jij volledig kan gaan vertrouwen op jouw intuïtie. En jij je eindelijk krachtig, stabiel en volledig vrij voelt.

De high vibes en het intens geluk volgen dan als vanzelf.Magische Jij - traject


In dit healingstraject gaan we in 3 sessies de storende gedachten die jou blokkeren en de vastzittende emoties identificeren en helen.


In een combi van gesprekjes en een psycho-energetische en lichaamsgerichte methode gaan we naar de kern van de energie van dat wat je tegenhoudt. Zonder in zware verhalen te moeten duiken, gaan we het op celbewustzijnsniveau transformeren.


Magische Bewustzijns - traject


Dit traject is een diepgaande ontdekkingsreis naar jezelf en naar transformatie.


In 6 sessies werken we rond de vraag 'wie ben ik echt?' en dit op meerdere niveaus: zowel mentaal, emotioneel, spiritueel als fysiek. We brengen veranderingen aan waar nodig, je krijgt inzichten, gaan helen waar nodig, er ontstaat bewustwording.

Onzekerheid, niet genoeg zijn, nooit genoeg doen, door de mand vallen en merken dat ik het toch niet kan. Al deze gevoelens maakten dat ik steeds gespannen was bij wat ik deed. Kon niet relaxed ergens in staan.

Mijn intuïtie die daarnaast zit werd hierdoor ondergesneeuwd.


Door het traject leerde ik mijn intuïtie vertrouwen en mijn gevoel te horen; mijn gevoel kreeg ook een plaats in mijn leven. Waar ik gevoel ervoor enkel zag als mijn onzekerheid, bleek onder die onzekerheid veel gevoel/intuïtie te zitten die ik onbenut liet. Gevoel laten bestaan maakte dat mijn leven verrijkte. Ik kan nu yin yoga volgen zonder onrustig te worden. Alsof die onrust werd veroorzaakt door opborrelende gevoelens die ik wegdrukte omdat die er niet mochten zijn. Een zichzelf steeds herhalend patroon.

Nu de gevoelens er mogen zijn is de onrust gezakt. Ik werk nu intuïtiever met mijn cliënten en dit geeft meer voldoening. Emotioneel geef ik mezelf meer wat ik nodig heb.

 

Na de eerste sessie een zeer zwaar gevoel. Confrontatie met wat de realiteit was was hard, erbij stilstaan was toch nodig om mezelf meer te vervolledigen.

Ook aanvaarding, ik kan het niet veranderen en mag het ‘loslaten’, het was nodig maar nu mag het ‘weg’.
Na de tweede sessie kwam de zalige rust, het ‘nu’.

 

Sophie is heel zacht in haar aanpak, geweldig, gaat mee in het verhaal dat zich aandient en haalt eruit wat nodig is om te kunnen groeien. Ze heeft diepgang.

Haar techniek is niet volledig uit te leggen 😉 maar hij werkt voor mij.

Ik vertrouw haar 100%!


- Freya

Werkwijze


Een traject is steeds afgestemd op jouw unieke behoeften. We kijken naar de verschillende factoren van jouw specifieke situatie en hoe die elkaar beïnvloeden. Vandaar ligt de nadruk bij de ene persoon meer op het emotionele vlak, bij een ander misschien op het mentale, bij nog een ander op het spirituele.


Het is bij mij wel nooit enkel schrapen aan de oppervlakte. Ik hou van diepgang en het vinden van de kern van de oorzaak. Want mijn ervaring leerde: als je dieper durft gaan, krijg je ook diepgaandere transformaties.


Toch ga ik voor een zachte aanpak. Ik streef er niet naar om jou buiten je comfortzone te pushen.

Mijn begeleidingen zijn er net op gericht om jouw comfortzone te vergroten door het creëren van een setting waarin alles er mag zijn. 

Zo ontstaat er een veiligheid en stabiliteit in jou waardoor je vanzelf krachtige stappen zet. Watch carefully, the magic that occurs,

when you give a person just enough comfort 

to be themselves.Ik hou ervan met energie te werken. Hierdoor krijg je toegang tot een extra dimensie, een oneindig veld en is er zoveel meer mogelijk. Om het daarna concreet te maken door er een materiële vorm aan te geven.

Het is net ook door die combi dat er zoveel meer gebeurt.


Wanneer je vraag betrekking heeft tot je loopbaan, kan je ook met loopbaancheques bij mij terecht. Meer info op www.co10.be

Van overweldigende emoties naar innerlijke rust en flow

Benieuwd naar hoe je die storende emoties kan transformeren?

Dan heb ik een cadeautje voor jou!


Vraag hieronder de gratis audio aan.

En je ontvangt een krachtige helingsoefening om het zelf te ervaren.